Tuesday, September 20, 2011

stress

sekarang ni dah macam kelam kabut dah.semua benda dah jadi tak betul.buat ini tak kena buat itu tak kena lepas tu mengamuk tak tentu pasal.tendang dinding tendang almari dan dapat sakit yang paling bodoh pernah aku dapat.shit tipu.aku baru habis trial tapi tak terasa langsung macam habis exam sebab the giant mother punya exam dok menanti sambil pegang kapak nak bunuh aku.shit again.lagi stress bila exam bertindih tindih dalam bulan yang sama.yang penting itu nak pulun dan exam yang tak seberapa nak penting bagi aku pun nak kena tumpu jugak.god,im really stress right now dan tempat paling mujarab nak luahkan perasaan adalah dalam blog bersawang ini.anonyonyoo i love you mr.boggie.

jadual gerak gempur dapat sebelum puasa tak silap aku.lepas tu aku tak alert pasal final muet yang tertulis bawah jadual aku.lepas tu boleh buat lupa aku tak ambil lagi muet.itu pun semalam aku baru perasan muet dah dekat.tu pun cikgu bagitau.teruknya aku.baru habis trial kena pulak mengadap gerak gempur awal bulan oktober ni.lepas gerak gempur final muet.sumpah stress!

3/10/2011
isnin
SEJARAH 1 : 7.30-10.30 PAGI
PENGAJIAN AM 1 : 11-1.00 TGHRI

4/10/2011
SELASA
PENGAJIAN AM 2 : 7.30-11 PAGI
BAHASA MELAYU 1 : 11-1.00 TGHRI

5/10/2011
RABU
SEJARAH 2 : 7.30-11 PAGI

7/10/2011
JUMAAT
PENGAJIAN PERNIAGAAN 1 : 7.30- 10.30 PAGI

10/10/2011
ISNIN
PENGAJIAN PERNIAGAAN 2 : 7.30-10.30 PG
BAHASA MELAYU 2 : 10.50- 1.50 PTG

YEAR END SPEAKING MUET 800/2 
mulai 11/10/2011-20/10/2011






sangat sangat!





4 comments:

lady fena said...

chill sayang. all da best and good luck in what ever you are doing now.
i know you can do it. better you handle your stress now before it getting worst and worst. hhuh..

miera aziz said...

thanks my love.:)

HafizaYunus said...

me too~ esok last paper trial, rasa nak rehat tapi da takleh rehat, the real wanna kill me. errrrrr

miera aziz said...

eh fiza good luck okay,sama sama kita berjuang :)