Monday, September 19, 2011

Sijil Tinggi Pelajaran Malaysia

baru balik dari sekolah.lepas tu terus online laju laju dan bukak laman web http://www.mpm.edu.my itu pun sebab cikgu suruh bukak untuk tengok jadual exam.tak sangka dah sampai penghujung cerita aku di zaman purba tingkatan enam.lebih macho panggil budak pra u.tehee.:P

21/11/2011
   PENGAJIAN AM KERTAS 2(ESEI) <--- killer
8-11 A.M
3 JAM

23/11/2011
PENGAJIAN PERNIAGAAN 1
8-11 A.M
BAHASA MELAYU 2
2-5PM


24/11/2011
SEJARAH 1
(tamadun dunia hingga tahun 1800)
8-11 AM

30/11/2011
PENGAJIAN PERNIAGAAN 2
8-11 AM

5/12/2011
SEJARAH 2
(sejarah Malaysia,Asia Tenggara,Asia Timur,Asia Selatan
hingga 1800-1963)
2-5PM

13/12/2011
     PENGAJIAN AM KERTAS 1 <---- killer
2-4PM

14/12/2011
BAHASA MELAYU 1
2-4PM

ni table aku.perh bertindih jugak paper perniagaan dengan paper bahasa melayu.aku ingat waktu trial je bertindih.gap pun mak ai jauh jugak.lambat jugak la habis paper aku ni.mati mati aku ingat seni visual akan habis lambat rupanya subjek killer yang habis lambat.mengapa begitu?



3 comments:

HafizaYunus said...

heyyy saya pun ambek stpm, gud luck ok. huhu. kalau ada soklan bocor share2 lahhh :P

miera aziz said...

hehe good luck jugak utk fiza yee:)

cik_omei said...

good luck kawan :)