Wednesday, September 21, 2011

sedih


bila kita sedang bersuka ria,senang lenang,happy memanjang,semua kawan sentiasa di sisi.
tapi bila kita susah,bersedih,berduka tak ramai yang ada di sisi kita.

sangat terasa bila kita susah nak mintak tolong tapi tade sape pun hulurkan tangan ringankan beban.
tapi bila diorang susah minta tolong,kita tak tolong mesti kita rasa tak sedap hati kenapa kita taknak tolong sedang tu kawan kita?

lagi sedih bila hati kita dilukai bila kita betul betul perlukan someone untuk buat kita jadi kuat.
tapi dia lepas tangan untuk lepaskan diri dia,untuk kesenangan dia.

dear,
please..
jadi someone yang sentiasa menjadi semangat untuk diorang.
sentiasa disisi diorang bila memerlukan.
jangan sakiti hati orang bila kita tak perlukan dia.
jangan beri harapan kalau kita tak mampu tunaikan.
jangan terima someone dalam hidup kita hanya untuk seketika.
please..



2 comments:

lady fena said...

kenapa ni syg ? bg taw la aku. ada problem aku sdia mndgr

miera aziz said...

yeah trully fren sentiasa disisi kan i loveeee you!:P