Friday, July 15, 2011

my classmate pre-u threee

sekarang dah masuk pertengahan bulan 7, yang aku tahu budak budak uitm tengah cuti midsem.okay fine kelebihan dorang bekerja keras memerah otak selama setengah tahun and then boleh final dengan tenang.tenangkah?teheee.:P.aku bukan nak cerita pasal life budak budak diploma sebab aku bukan dari kalangan budak budak yang ambil diploma,aku cuma budak kecik konet yang cuma ambil Sijil Tinggi Pelajaran Malaysia pada hujung tahun ini.kali ni nak cerita pasal member member class aku jeee sebelum membusykan diri.cekidaaap yawww~


gambar gambar ni uplod balik jee.tehee.
'
'
'
'
'
'
'
'
v

 nie member aku yang paling rapat dan paling gila dalam class.tengok gambar pun boleh tahuu.
they all like crazy monkeyy wanna to jump high and dancing like nothing to do in their life.
HAHA.
 yang laki sorang tuu bukan tersesat.tapi memang dia sorang je laki dalam clas aku.
aku respect jugak la dia tuu sebab kalau laki lain comfirm angkat kaki dan blah laju laju sebab tade geng.dia boleh relax dia sorang laki sebab niat dia untuk menuntut ilmu memang tinggi.so bak kata dia, peduli apa aku sorang laki pun aku tetap boleh hidup!cayalah emy!

 lembaga hitam menutupi skrin notebook farra =.=



 sebenarnya gambar ni diambil beberapa bulan yang lepas.




yang ni terbaruuuuuu..


 aneez,aku,sheera,syida and tira.:)


 dengan mama tersayang.:)
cikgu noriza.
bukan guru kelas aku.
tapi dia memang sporting.
tegas tapi caring!
itu yang best gila.
ajar pengajian perniagaan tanpa jemuu.
walaupun aku ni memang kuat blur sikit.

 pre - u 3
pengajian perniagaan&sejarah

sheera with me.okayy dia ni memang pendiam gila pluss dengan muka berlagak dia memang buat ramai yang anggap dia ni garang+comel=sombong.1st time aku kenal dengan dia pun aku anggap dia ni sombong katak tapi comel bila dia gelak buat aku cairrr kejap dengan air mata bergelinangan.hehe.tapi sumpah sape yang cari pasal dengan dia mesti akan makan dalam dengan kata kata dia.macam orang tua tua cakap yang pendiam itu berbisa.aku sangat setuju.pernah sekali aku kena jeling tajam dengan dia sampai aku terlompat dari kerusi aku.memang tajam jelingan dia walaupun dia tak berniat nak jeling kat aku.walaupun sheera ni pendiam,penyombong macam orang lain pikir,bagi aku tak.dia memang nicee gila dengan aku.ehemm dengan sikap aku yang selalu sangat malas bawak buku banyak banyak dia la yang share dengan aku,kalau aku sakit ke tak sihat ke dia lah yang kalut kalut tolong cari cikgu tanya aku okay ke tak nak kena hantar balik rumah ke tak ohhh soo sweeeeeet darl!hehe.actually dia ni memang caring gila bukan sombong gila tahuuu.*dia single* :P

seriously likeeee gila gambar ni.
BFF pre-u3.



nak tazkirah sikit.ni tazkirah daripada sir aku.sporting gila cakap pasal cinta cintun ni.

apa itu cinta?
1st time you ada boyfriend kan,dia asyik call you.tak dia yang call you yang call.call pulak tak sempat tiga kali tut tut tut dah pickup the phone.kalau yang berfacebook buat relationship*okay terasa*lepas tu wall to wall*lagi kena*lepas tuu mesej tak pernah nak putus.kejap kejap mesej.pergi mana amik tau.pergi sini tanya.siap mintak izin lagi tuuu.*okay gila terasa*=.= you know what that boy want from you girls??

1st step: he will take care of you.setiap pagi call,mesej dah tanya makan belum mandi belum buat apa.tak jemu.this is for the 1st week.kononnya dialah lelaki paling ambil berat pasal you.

2nd step:bila that girls dah melekat,dia try pulak ajak keluar makan.okay normal.dalam hati siapa tahu apa niat sebenar that boy.

3rd step : he will get what he want from you.tak kira lah apa sahaja yang you bagi dia grab jeee.

langkah seterusnya: bila dia dah dapat apa yang dia mahu,secara automatiknya dia akan slowly kurang and jarang mesej dengan you.call pun jarang nak angkat,lambat angkat,and give a 1000 reasons why why and why he didnt answering your calls.alasan lapuk sir aku cakap:soryy la yang,i tak bawak hp tadi,hp i tengah charge.i keluar kejap.sorry la yang,tadi i buat kerja,assigment i banyak tak sempat angkat call takde masa nak reply mesej.sorry babyy,i credit kong laa...and he will give fucking reasons without thinking you anymore.

so,girls out there..sir kesayangan aku cakap,benda paling penting bagi lelaki after duit ialah handphoneeeeee.kenapa pulak dia nak kena tinggal hp dekat rumah?kredit tade?sir aku gelak berdekah dekah macam aku setakat topup RM5 tu no hal la,rokok RM 10 satu kotak dia mampu beli dua tiga kali dalam masa sehari.so do you want to trust your boyfriend?serius aku fuck gila lelaki bagi 10001 alasan utk tak contact dengan girlfriend dia.and you know what,girls pelessss la,they are moreeeee guys out there.dont worry setiap orang tercipta satu utk dia.so just tinggal that fucking damn boys yang always give a reasons.

*ehh aku cakap balik ape yang sir aku cakap jee*
tade kena mengena dengan yang hidup ataupun yang mati.

okayyy buuuuibuiii~

make this world better place to liveee :D


2 comments:

lady fena said...

stedy la sir . totally agree . ahaha

miera aziz said...

hahaha tau takpaa.sporting kan sir aku.:D