Saturday, May 14, 2011

gila sebelum paper tamadun dunia&islam

yupp aku tak tipu aku loseeer!paper sejarah yang paling aku minat aku tak dapat jawab.wth!soalan bapak punya susah.okaay tiga jam aku hanya mampu jawab dua soalan.sobs sobs.saya bakal tulis 7 reasons why i cant answer that question.=.=.balik rumah hanya mampu menitis air mata palsu.padahal balik balik terus tidur.hampeh.exam start jam 9 pagi dan aku dengan geng satu otak dengan aku sedang bersuka ria sambil bertangkap gambar mengguna notebook fara.tu la,org lain study aku bersuka ria macam tak exam.tapi alhamdulillah apa yang aku baca masuk sebijik sebijik.HAHA.iloooiikee.tapi nak dapat principle tu agak la kan.-_______-'

 nampak tak saya tengah pulun study tuu.

 last last jadi macam ni.

 dengan fara dan cera!



dan semakin teruk.lagi setengah jam boleh berpesta macam ni.teruk gila.

okay next week on wednesday paper pengajian am 2.paper killer.killer paper.
sangat susah hati.
=,=




4 comments:

www.keryoki.tk said...

bestnyee jadik budak skola.....rindu la zaman tu :)

miera aziz said...

HAHA.,mestilah seronok! :D

sya hassan said...

kanak2 ribena yg sgt riang ria.. haha :P

miera aziz said...

hehe :P sekali sekala la yang :D