Tuesday, May 10, 2011

dalam hati saya hanya ada awak.

saya mengaku saya dah jatuh cinta dengan awak.

saya suka awak carry saya naik beskal time hari tu saya jatuh luka lutut berdarah darah.

time tu saya dah jatuh cinta dengan awak tau.

masa tu nak exam.

awak sanggup redah hujan semata mata nak bawak saya pergi sekolah sebab tahu saya ada exam.

awak terima kasih sebab sudi tolong saya.

hari tu saya dalam hospital.

awak selalu temankan saya.

balik je dari sekolah terus awak usha dekat tepi tingkap tengok saya.

awak bawakkan bunga.

awak.. awak soo sweet.

terima kasih.

hari tu saya duduk atas kerusi roda,

awak tolong tolak wilcha saya pergi kantin.

awak tak peduli pun orang lain cakap dekat awak even awak ni pendiam gila dan bukan ramah pun.

tapi saya tahu niat awk nak tolong saya.

terima kasih awak.

awak, haritu boyfriend saya call ajak jumpa dekat zoo.

tapi dia tak datang pun.

masa tu hujan hujan saya pergi jumpa dia tunggu dia.

last last dia tak datang,

awak tahu time tu saya kecewa sangat.

tapi masa tu lah awak hadir pegang payung untuk saya sebab time tu hujan.

awak sanggup datang walaupun hujan semata mata taknak bagi saya jatuh sakit sebab kena hujan.

awak kata kalau saya sakit,saya akan menyusahkan awak lagi.

time tu saya terharu sangat.

awak buat saya menangis.

tapi awak tak suruh saya berhenti pun.

awak kata nanges la puas puas awak bukan nampak mana satu air mata saya dengan air hujan.

awak thanks..

orang yang saya cintai selama ni tak pernah pun pedulikan saya even saya masuk hospital.

tak pernah pun melawat saya walaupun sehari.

tapi awak lain.

sentiasa dengan saya.

saya nak cakap saya betul betul jatuh cinta dengan awak.
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
v








i <3 you :D


*hahahahahahahaha. skrip dalam one litre of tear.

sorry seronok main macam ni.

brabooo~~


2 comments:

wAnIEy HuNNy said...

cite nie mmg sedey kan???~i litre of tear tp da berlitre2 wanie nanges~

miera aziz said...

tahu tape waniey!suka sgt sebab laki tu eheem buah hati mira tuu hahaha ensem gila,n one more thing,mira pun nanges dah bertong tong tgk cita ni.