Saturday, April 23, 2011

credit to nursyafenazzatulain

Assalamualaikum ! :D
 
ehemmm.sebenarnya memang ada plan yang terbaik punya dengan member aku NURSYAFENAZZATULAIN MATSAAD. bapak tergeliat lidah den nak menyebut ni haa. memang panjang nama dia.tapi senang ceritalah kan, aku panggil dia Ain saja.kan senang?tak la berbelit lidah aku nak panggil dia.mula nak lepak dengan dia dekat kulim pagi tadi tapi sedihnya bapak aku tak kasi kuaw la pulok.takpo eden kan anok solehah gitu,jadi eden pun plan nak lepak dengan dia kat area selama jo.aleh aleh terlajak pulok ke serdangnyo.hohoho.sorry ya bapak, eden tak pogi ke kolim, tapi eden pogi jo kat serdang makan kfc sama kawan eden ni. jadi la yok dapat jumpo kawan lamo eden yang sememangnya eden rindu sangat sangat samo dio.tehee.awak memang suka buat saya jatuh hati sama awak la ain.terima kasih sebab belanja aku sama kawan kawan aku.terima kasih sangat sangat.

sila abaikan orang tengah tu.sebelah kanan aku farra! *hai farra !*
 
awak suka buat saya terharu.awak suka sangat buat saya nak menangis tapi kena cover depan awak buat buat tak menangis.awak tahu je apa yang saya suka kan.awak ni suka buat saya naik blushing tau.saya tahu la saya tak seputih Cristina Perry.tapi cara awak treated saya dah cukup buat saya jadi blushing gila tau awak.dulu awak pernah hadiahkan saya something,tapi saya tak pernah bagi apa apa dekat awak.tapi kali ni awak bagi lagi.buat saya bertambah tambah sayang saya dekat awak tau.saya nak sayang awak boleh?
awak tahu saya cukup suka dengan brand rilakkuma.awak macam tahu saya tengah kumpul barang barang rilakkuma.awak saya sayang awak tau.thanks a lot bagi mug rilakkuma dekat saya.keychain from medan city tu pun awak bagi kat saya satu ketika dulu kala kan.tapi saya tak pernah bagi apa apa dekat awak.saya tak pernah hadiahkan apa apa dekat awak pun.awak,baiknya awak sama saya.:')
 
 awak, nanti saya kaya nanti saya belanja awak dekat Nando's okaaay.sekarang saya dah ada note book rilakkuma,earphone rilakkuma,klip kertas rilakkuma,kotak pensel rilakkuma.satu je saya tak dapat lagi awak, bear rilakkuma tehee :P
 
 thanks awak sebab baik dengan saya.awak sorry curi picture awak dalam fb.tak sempat nak bagitau tadi dalam kereta.awak focus sangat time drive tu.tehhee.
 
dear , thanks a lot .
aku sayang persahabatan yang kita telah jalinkan selama ni. :)

2 comments:

ainbaek said...

hahaha..gedik u..
nohal la..saja ja..aku x minatt sgt rilakuma..aku just ska collect teddy bear saja..
jgn mcm ini.terharu seyh

miera aziz said...

hahaha . skg u ke i yg gedik . ka dua2 geddik . weelll . hahaha . syg kamuuu ~ :P