Thursday, March 3, 2011

Majlis Masyuarat PIBG

mau tak mau kena pergi jugak la kan meting yang takde kena mengena dengan aku ni ha.ayah aku pun tak pergi,tetiba aku yang kena pergi.nak buat macam mana dah pegang jawatan,terpaksa lah berkorban masa tidur petang aku.hehe.sumpah panas gila hari ni, aku pulak time petang petang habit aku la nak bermanja dengan bantal aku kan.perh memang mengatuk gila lah waktu tunggu ibu ibu bapak bapak datang ke sekolah.macam apa lagi tunggu depan dewan tu.tapi yang syoknya aku kena berdiri berdiri atas pentas bagi hadiah dekat YB Tuan Haji Daud.eheem bangga sikit la kan dia sembang dengan aku atas pentas tu.ingat senang ke nak sembang dengan YB?sayangnya takde sape nak ambil gambar guna camera aku time tu.=,=







barisan MPPPU. 
dari kiri :
ain(biro protokol), farhana(naib bendahari), rozana(bendahari), nafsiah(s/u), athira(NYDP),
rubi(biro err tak ingat), amirah(naib s/u)
vimal(biro pendidikan), faiszul(biro rekreasi), budin(YDP), adham(biro kerohanian) zulhafif( biro sukan)


alaa meluat aku HAHAHA. 
bagus lah sorang YDP sorang NYDP.


aku pun boleh haa.
HAHAHAHA.
[ devil laugh]

bawah pokok romantik sikit.
-..-'
[hidung kembang]

bila lagi nak merasa kan.

ala setakat kawan je kan.

saya single kan.

suka hati saya la kan.

Adham pun kawan saya kan.

ada masalah kah?

takde kan?

*seronoknya hidup single.saya boleh tangkap gambar dengan siapa siapa yang saya mahu.humph!puas hati!*


sudah sudah la kan letak gambar yang tah apa apa lagi.esok ada motivasi pulak,minggu depan pulak busy sangat.dengan test berderet deret.speaking test yang mendebar kan,dengan kelas yang akan dibuat waktu cuti nanti.alaaa waktu cuti akuuuuu!!!baru nak terasa nikmat bercuti.okaay saya lupa saya pelajar stpm!=,=.dengan nak pergi teluk batik kem dakwah lagi.adess memang penat la macam ni.rasa macam taknak amik exam lagi la tahun ni.wuwuwu.-___-"

4 comments:

ainbaek said...

aWw..kem dakwah gitu..2 ke adham jaafar yunk??

miera aziz said...

yup awat weh...nak ka?leh aku adjust cuma ang mesti tggi dr dia ah..hahaha...

~Kirin Selama Perak~ said...

wah
sekolah lama aku la !
:D

miera aziz said...

HAHAHA.ingat lagi abg kirin mai kelas bagi pengumuman.hat tu ja la ingat pun.asa abg kirin 5sc3 kan dulu..asa ja la..