Sunday, October 16, 2011

tetiba pergi zoo lol!

assalamualaikum.

baru lepas balik dari pengkalan hulu dengan family sebab ada kenduri aqiqah untuk farell dengan ungku nur adlina.lepas tu terus ke taiping laju laju dengan girlfriends and only one hero iaitu budin sebagai driver kitorang.wahaha.tujuan utama kami nak beli barang untuk jamuan akhir tahun MPP tapi terlepas pulak ke tesco lepas tu terlajak lagi ke zoo.ape kecelop?



girlfriend aku sheroot eh tak sheera.dialah yang menguasai pemikiran aku untuk makan szilling ape tah tak reti aku nak mengeja.

 presentation not bad.first time makan ni kot.nampak sangat kampung aku nih.lol -,-

 first time makan mula mula tu okay.lepas tu dua tiga puluh kali suap dah tak okay sebab kuah dia berlendir err macam telur putih tak masak lagi dan aku mula lah rasa muak.yelah first time makan kan dan this is the last time aku makan benda ni.tak sesuai untuk aku.akhirnya tinggal beberapa helai lagi mee tu aku tak habiskan.lol muak+cuak=budak kampung betul.=.=



 coolblog itu wajib dan mesti.yeah aku berjaya menguasai sheera.dia pun dah jadi coolblog yang tegar macam aku.theee.


lepas makan makan minum minum solat solat ke toilet toilet mekap mekap tacap tacap tira dah kecoh kecoh nak pergi zoo.lepas tu dalam kereta lalu tepi lakegarden nak naik itik pulak.tapi akhirnya mencapai kata sepakat untuk ke zoo daripada naik itik sebab takut hujan nanti tenggelam dalam tasik.hahaha.

dan akhirnya bila sampai ke zoo kami kehujanan yang sangat lebat.lol sangat skema batak gila.dah walking taknak naik keta api tipu tipu tu.sampai abang yang drive ketapi tipu tu pun asyik nampak muka kami je.haha.

with tira and sheera.eh tira kenapa muka sebegitu rupa haha :P

 hujan sangat lebat.bagus untuk posing sakan kononnya photoshoot pakai kemera dslr padahal pakai kemera handphone nokia cap x3 aku haha.


 ini gambar yang second round.boleh dah keluar dari zoo kononnya nak balik sebab hujan lebat,tapi masuk balik sebab hujan tiba tiba berenti secara mendadak.lol.nasib pakcik guard tu bagi masuk balik.ni semua gara gara budin cakap keluar sat ja nak beli payung padahal dusta semua tu.berbaloi tiket RM8 buleh masuk dua kali dan tawaf zoo tu sepuas puasnya.


 
 sayang gambar tak clear gara gara guna handphone tira cap nokia c3 haha.
sheeraaa aku sangat tinggi kannn...:D

 i am at chimpanzee house.


i love you sheera.thanks sebab sudi pakai kasut aku yang makan kaki orang.kalau aku pakai jugak mesti aku keluar zoo tu berkaki ayam and thanks jugak dekat budin dengan tira sebab sanggup bawak kitorang berjalan cecehh :P.love uolllss gitu:D

4 comments:

lady fena said...

okay aku jeles. dah tak bole komen apa lg dah. hhahaha

miera aziz said...

hahaha sila jelessss:P

ara adlina said...

ang sebenaq nya pakai kasot mana satu ? dah macam model kasot dah akuh nengok. huhuhu

miera aziz said...

kasut aku member aku sheera pakai,last2 tigatiga tukaq2 kasut hahaha..kan da jadi model kasut gituu wahaha :P