Friday, September 9, 2011

kaki kikis duit



jumaat yang membosankan tanpa mesej mesej berlagu.okfine sila paham jiwa seorang yang broken.der aku ni sombong ke kalau aku taknak approve friends request korang?suka hati aku la kan nak approve ke tak sebab aku memang takkan approve orang yang aku tak kenal.so tak payah la nak susah susah kipas mati inbox aku and then maki maki sebab tak approve friends.kalau kau nak suruh aku approve kau semata mata nak full kan list friends kau,yeah what i want to say gotohelllasial.kan dah kena blok.padan muka.sudah la tak kenal lepas tu nak maki pulak.errhh sabar sabar manusia tak pernah kenal erti penyesalan.sorry la brader aku nak approve tapi aku tengok dulu kalau aku kenal kau aku approve laju laju tapi aku tak kenal tunggu la yee amik nombor.aiceh dah macam artis pulak.*lempang jugak diri sendiri*


back to the topic.

ni bukan nak story pasal awex kaki cukur tak tak takkk.sila paham.sila paham okay lepas ni korang nak topup kena charge 6%.maknanya kalau korang topup RM10 jadinya kena bayar RM10.60 sebagai cukai perkhidmatan.walaweh memang lepas ni kena topup laju laju sebelum 15sept.nasib baiklah aku membujang.mula simpan angan angan lepas kerja nanti nak tukar kepada line pulak.kehkeh.kejam doe nak topup pun kena caj kan.kenapa la nak cukur duit rakyat.dah la semua barang dah naik harga,aku nak makan kat kantin pun teragak agak.macam la aku ni cari duit sendiri.

sekarang ni agak busy dengan test dengan exam dengan nak finalnya homaigad.seryes handphone pun aku dah letak merata,buku pun bersepah sampai aku sendiri tak sanggup nak masuk bilik sendiri huu takut dah macam bilik haunted aku tengok.lepas tu kadang terasa sepi di hati aicehcehh sepi kununn tapi sememangnya kena accept the fact.agak terkilan dengan someone yang begitu beriya iya sampai aku pun excited and then aku yang dibelenggu oleh perasaan sendiri.ohdemdemdemmm.tak apa tak apa aku terpaksa accept the fact puih.

sempat menghapdate belog sebab ada masa senggang deh.gue ingin bangat hapdate gue punya belog yang agak kusut gini tapi tiap kali gue mau hapdate ada saja yang bisa menghalang niat suci gue.iya deh gue minta diri duluk.ketemu lagi ya dihari akan datang.peaceee^^.

*agak meraban*



No comments: