Wednesday, February 23, 2011

MUKA MUKA STPM 2011

memang takut la kan bila dengar result stpm keluar pada 21/2/2011 hari tu.eyh bukan aku yang ambil result tahun ni pun aku rasa berdebar tau takk.takut nnyaahh.time tu memang rasa insaf nak belajar sungguh sungguh la.mana taknya, tu satu jalan nak terus masuk u buat degree.itu je jalannya.tapi tak semestinya result gempak sekali pun dapat masuk u, itu semua bergantung pada rezeki kita juga.sekarang ni aku tak kisah dah apa orang nak kata kat aku apa lah sangat budak form six ni.dorang tak tahu peritnya masuk form six dorang boleh la kata macam tu.perhh bagi duduk seminggu tengok.haa ramai kot keluar form six sebab tak tahan.Haaha bangga la kejap aku masih kuat semangat nak terus belajar dekat form six.hehehe.


MUKA MUKA BUDAK AMBIL STPM 2011


.
.
.
.
.
v






SHEERA, SHIDA, ANISS !



nota itu penting ya anak anak.
macam macam ada atas meja aku.
haha.





bajet belajar la kan.
hahaha.


pre-u 3 students.
kot mana pun mesti kami berlima.HAHA.



memang aku sebak gila tengok result kak jannah, memang superb lah!best student kot.dari kelas mana?ehemm ehemm kelas pra-u 3 lahh.HAHA.alhamdulillah kelas pra-u 3 kekalkan kedudukan yang paling top.mejoriti senior senior yang ambil sejarah dapat A kot.memang aku respect gila lah sebab bukan senang nak dapat A seketul untuk subjek sejarah!




 
Muka muka best student STPM 2011 SMK Dato' Haji Hussein.

memang superb lah ramai yang dapat pointer 3.5 keatas.ehem bukan senang okaay.STPM adalah exam top 3 paling susah dekat Malaysia.tahniah dekat senior senior yang berjaya.tahun ni aku pulak.perh.beban sudah terasa.


4 comments:

ainbaek said...

saya yakin kamo boleh syg!!!

miera aziz said...

INSYAALLAH SYGKU ! THANKS A LOT !

ezaty said...

good luck! insyaAllah miera boleh :)

miera aziz said...

insyaallah :) thanks zaty hehe :P