Wednesday, January 19, 2011

credit to nursyafenazzatulain




haiii ainn*babai babai sikit la kann*!
err thanks aku nak ucapkan kat hang sebab semalam yela susah susahkan hang ja bawak aku kan pergi mahang mall.haha dah tu tumpang kereta hang pulak!hee mulanya dah lama kan plan nak jumpa hang ni.even kita takde la rapat kaan tapi ok lah jumpa hang.tak berubah pun hehe.
wehh thanks sekali lagi belanja aku apa tu aiskrim wakaka.err baik sungguh hati hang siap bagi keychain lagi.baru aku perasan hang baru balik dari Medan kan?hang buat apa pergi negara sebelah?

sorry wehh curi gambar hang senyap senyap.yela balas balik hari tu hang curi gambar aku kan.kira ok la ni aku curi satu je.HAHA.


*thanks tau bawak aku jalan jalan semalam tengok dunia wakakaka*
:P

1 comment:

ainbaek said...

x brubah mcm mna yunk??maseh cun mcm dulu??kah3..
btw tengs jgk sudi kwn2 dgn aku..kah3