Tuesday, December 21, 2010

'HIDUP MAU MATI'.


err agak agak la kan nak text kat aku macam ni.aku langsung tak kenal makhluk yang hantar text kat macam aku nie.number dia pun tak tersenarai dalam handphone aku.tiba tiba je kann.mesti lah aku sentaap!nak ugut aku ke?walaweh,agak agak la kann nak ugut aku sampai macam ni sekali.

tobat la aku nak reply mesej dari orang macam nie.tak kepasai nanti aku.hee geram geram.takut pun ada.tak pernah pernah lagi aku dapat text macam nie.nak cakap benda yang bukan bukan kat orang macam ni pun tak guna jugak.betul jugak cakap aidi,jangan angkat kalau number tu call aku.mana tahu kot kot dia pukau aku ke?heyy kena fikir tau benda benda macam nie.manusia sekarang macam macam boleh buat.









*grrr msg macam ni la buat aku takut nak keluar rumah.ada ke patut cakap macam tu!



GERAMM GERAMMM !!



4 comments:

asue_wana said...

knpa ni mira..die text msg y mcm mne..

miera aziz said...

tah la wana mira pun tak kenal sape that **** tu.haha.dia kata 'hye.HIDUP MAU mati'
grr apekah?-________-"

ainbaek said...

wah..ada gak admire yg mcm nyh...
hahha..tayah layan weh..abaikan..x rugi sesen pon kalo tak layan oang gila mcm 2..
*wah..aku lak emo..hahha

miera aziz said...

ee tak la aku nak layan kann...silap org kot.HAHA ;D
abis krdt aku je kalau layan HAHAHA