Tuesday, August 14, 2012

I miss..


Masa balik.Last day dekat kem,last minit dalam dorm. Lepas langkah je kaki keluar dari pintu dorm tu tak jejak dah kaki kat dalam ni.. Haish rasa macam nak je patah balik time ni pastu kumpul ramai ramai tangkap gambar dalam dorm for the last memories. Korang, i miss you..:(

Manusia dekat hujung sekali tu aku letew hee rindulah sumpah rindu walaupun ada kenangan kena usik dengan 'benda' tuh. Harap dia tak ikut aku balik haha.

For the gugurl dorm B..
LOGES,LYNA,FATIN,AINI,SUKY,YING,SHA,
SYIDA,BAI,ROZA,ENA,DAN SARA..

I miss the moment we created together..
mandi kolah for the last night sampai dua tiga pagi..
mandi hujan depan bilik air..
korang kena troll dengan akak yg nakal ni sampai ada yang nanges nanges..
merungut bila dengar ada latihan kawad..
merungut kena pakai full loreng/half loreng*tapi better half loreng dr full loreng kan?
sakit sama sama..*Ratu sakit Sha :P
makan megi sampai pukul satu pagi..
Syida dengan Roza kena troll for their besday sampai korang dua nanges teruk kan..
jalan sama sama pergi makan..
sama sama tunggu member pergi surau..
teman pegi calling2 dekat public* I letew. I kan ratu public*
teman pegi medik pastu orang yang tak sakit lapor sakit utk member kena bleter, its okay for me..
pepagi kena jerit suruh cepat..
pepagi buta paling liat nak bangun adalah ketua dorm sendiri..
ratu cermin ena..
pegi kelas berkepit tangan..
pegi mesra shop tak lupa member siap tanya sape nak order..
tak cukup syiling*aku letew mnx dekat budak katil sebelah*sha salu kena..
sweet bila boipren depan dorm buatkan air milo utk tersayang* Sha lagi tapi milo tu dihabiskan oleh dua orang pelahap *aku dengan ida*
takleh lupa masa sha sakit syafiq tolong bawakkan nasik dalam tray bg dekat depan dorm..

Arh banyak sangat moment dalam dorm ni. i just wanna to say i really miss you guys..T^T


3 comments:

Redz One said...

wau,bnyk kisah tersmbnyi upanyer.hahaha....

miera aziz said...

haha mesti laa. yang sakit perut CB tu bukan makanan kt kantin. tapi makan megi ja byk memalam. kan dah CB. haha

Redz One said...

dah tau pun.mcm la duk kjap situ.dah 2 thn.so,dah tau sbabnye.hahaha...