Sunday, December 26, 2010

dating !

petang tadi ada aku keluar kejap berdating dengan orang tersayang.dia pun kemain punya syok bila dengar aku kata nak belanja dia makan jajan dekat kolam air.yelaa memang syok la kaan sebab guna duit aku.HAHA.bertuah kau nyaah.lagipun nanti dia nak balik sana dah.so aku pun amik keputusan nak keluar dating kejap.alaa kejap pun jadi la kan?bukan buat apa pun lepak lepak je kat taman bunga.sambil berkelah dengan jajan.lagipun bosan jugak asyik terperuk je dalam rumah,tak habis habis mengadap internet mengadap mukabuku mengadap tv dah macam orang tade life je pun.oke aku sayang kau.kau tahu tak nyahh?haha.




 puas kau nyah dapat makan jajan?
kalsium mahai.HAHA.
kata si najlaa mahu tinggi HAHA.
*sumpah tak sedap!
cik jelaa taste kita sama kaan?aku pun suka twisties perisa tomato.
asyik sama je kaan?
haha.
lagi lagi sama juga.hp pun sama.apa lagi kau mau tiru aku?
haha.
 sumpah kau kena tipu dengan aiskrim apa nama?
yahcool?
haha jenama cik yah jugak jadi pilihan kau kan?
aku ikut je.
haha. :p


 sedang text sama buah hati.HAHA.
ouh syoknya kau tengok bola kan?
aku tengok ape?
tengok budak budak main bola depan mata aku tu ha.jadi la kann..:)
tak pe,kau enjoy aku pun boleh jugak enjoyy.
*jelous*





 twisties mesti mauu~






 memang suka kan tangkap gambar.haha.

 FOR THE LAST ONE
 

 thanks nyah sebab temankan aku hari ni.walaupun aku bawak keluar duit kaan?
tapi tak apa, aku memang nak belanja kau pun.
kau kan nak balik teknik dah nanti.
aku tak rasa janggal langsung dengan kau walaupun aku tua err dua tahun dari kau.
eyh betul ke?aku rasa kau sebaya aku je.
haha.

SAYANG KAU NYAH !



CIK JELAA & CIK MIERA

2 comments:

arezump said...

wey blew tukaq wallpaper dak. . boh la kaler len ka. . bez jgak . . huhuhu

miera aziz said...

suka ati aku laahhh adoh sibok saja ini azam..