Monday, November 29, 2010

'LEPAKing'

chillWIFnajlaa


mari melepak.hahaa arini tade la syok mana pun kann..hangout dgn najlaa pegi jasco kejap.perh bosan siot!
hahaa sori jelaa bukan bosan kua dgn hg tapi tu la tade aktiviti la kata kan.nk karoke tak bukak lagi nk tgk wayang aiceh tak tgk pun!kita plan nk tgk harry potter kan jelaa kan..aku nk sangat tgk harry potter walaupun aku dah baca novel dia dari episod satu sampai yg terakhir ni,aku tetap nk tgk movie dia..nk tgk nk tgk nk tgk...sape2 bleh bawak aku tgk harry potter takk..-,-...sian kat aku salu ketinggalan je..haishh...
 memang pompan pantang jmpe cemin eh?
haha :D
 beby kau pilih baju kau beli?(=

 time ni jelaa malu malu nk snap gambar.
ase cam nk boh penampo laju2 je haha..



   hp kami sama tau ! ;p

lagi lagi bosan je tak tahu nk wat pe dah .tak torah dok lam jasco tuu hahaa*cover tade duit benarnye..-,-
nt aku dah keje aku bawak kau jalan jalan lagi eyh jelaa (; sayang kau !

1 comment:

alkisaahSIPEMALAS said...

wohhh poyo bip2 muka aku . tuu ja nak komen

sebelum berambuss i wanna say that i really really love u bongok !

Play/Station ; aku nak ang blanja
1. karok
2. wayang
3. aisekerim
4. secret recipe
5. tambang pegi balik(kalo nek transpot awam)
6. baju2

nah ! aku gila ngidam suma ni hasilan duet ang . tQ . babai sayang :p